Dakwerken

Bij ons vind je een breed scala aan dakwerkspecialiteiten. Of je nu een plat dak, hellend dak, leien dak, dakpannen of dakisolatie nodig hebt, we hebben de expertise om jouw dakbehoeften te vervullen

DAKTIMMERWERKEN EN DAKDICHTINGSWERKEN

Onze vakmensen zijn bedreven in het uitvoeren van daktimmerwerken en dakdichtingswerken van elk type. Of je nu dakpannen, leien of een plat dak in EPDM nodig hebt, wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige uitvoering. Bij hellende daken houden we rekening met alle aspecten van het dak, zodat jouw dak solide en duurzaam is. Voor platte daken gebruiken we EPDM, wat niet alleen milieuvriendelijk is maar ook je hemelwater geschikt maakt voor hergebruik zonder verkleuring.

 Met een snel oog voor detail en kwaliteit zorgen we ervoor dat elk dakproject aan de hoogste normen voldoet. Vanaf de planning tot de oplevering bieden we een naadloze opvolging, zodat je met vertrouwen op ons kan rekenen voor jouw dakbehoeften.

RESTAURATIES EN ZINKWERKEN

Ons team is gespecialiseerd in restauraties, met diepgaande kennis van materialen. Wij zijn je aangewezen partner voor het restaureren van historische daken en het behoud van hun oorspronkelijke charme. Daarnaast voeren we zinkwerken uit met vakmanschap, waardoor je dak lang meegaat en zijn functie optimaal vervult.

Kortom, we bieden uitgebreide dakdiensten aan om aan al je behoeften te voldoen, of het nu om renovatie, restauratie of nieuwbouw gaat. Bij elke restauratieproject streven we naar perfectie, met respect voor de architectonische integriteit van het oorspronkelijke ontwerp.

Onze toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail garanderen dat jouw dak een stukje geschiedenis behoudt en tegelijkertijd voldoet aan moderne normen.

PROJECTEN IN DE KIJKER

VOOR AL JOUW DAKBEHOEFTEN

Met Van Mol en zonen kan je met vertrouwen aan je dakprojecten beginnen. We bieden een compleet scala aan dakdiensten, van timmerwerk tot restauratie, om aan al jouw dakbehoeften te voldoen. Samen realiseren we het dak van je dromen.